Wednesday, February 13, 2008

Opfordring til en HU...

Klip fra PokerIDOLS-update.com
I den forgangne aften var det et voldsomt vigtigt og ærefuld HU, der stod for skud, og det var en frisk og veloplagt Penz, som proklamerede at han ville møde den utrolige stærke østjyde GusX42 i et ærefuldt HU spil Mano á Mano…
Inden turneringen havde Penz underholdt med sin opfattelse af sin egen styrke som pokerspiller og signeret en bunke kortspil, som de fremmødte VIPs mildt sagt var klar til at slå ihjel for. Præcis hvor stor Penz er - og hvor meget folk er ivrige efter "at få en bid" af stjernen - opdager man først, når man ser det i funktion. Det er med en floskel helt vildt. Det er vanvittigt.
GusX42 er mere jordbunden og en sand jyde. Vi jyder kan godt lide en stille øl og en smøg, og så ellers sidde ved baren med et par veldrejet damer på hver sin side.. ”Det er bare jysk hygge” afslutter GusX42 inden han gør sig klar til at spille mod Penz. Der var dog en enkelt, som ikke lod sig imponere alt for meget af alt det The Penz of Darkness virak. I hvert fald ikke udad til, og det var en af de indbudte VIPs, ”GusX42” som rent faktisk skulle spille mod Penz ved dette VIP arrangement.
Ikke godt for Penz, der på forhånd havde udråbt sig som vinder.
Penz gjorde ellers, hvad han lige kunne med både kortene og charmesmilet, men den Gæve jyske ”Adonis” GusX42 var ikke sådan at bløde op, og det kunne næsten kun gå mod en konfrontation mellem de to.
Efter en blød start gik det endelig stærkt, og publikum var elle vilde… Det her er vanvittigt var det flere publikummer som råbte efter vores mikrofon, larmen var øredøvende.


Og så begyndte Penz vs. GusX42 - The Battle of The Big Stacks - for alvor på bordet.
GusX42 var ivrig efter at komme i infight med Penz, og Penz sagde ikke nej til invitationen.
Det betød at de to hurtigt blev viklet ind i pot efter pot mod hinanden.
Det første stik gik til Penz, da han lavede aftenens vel nok største call, da han fulgte GusX42 hele vejen til dørs og til sidste callede et 1.000 bet ind i en 1.900 pot med 75s for fjerde par og en 5-kicker.
Men det var nok, og ikke mindst tilskuerne gik amok over det call. Selv nåede Penz at skrive i chatten, lige inden han callede: "There is no way I have the best hand, but I can't help myself. I'm curious." - What a donk… siger vi her på redaktionen..
Men GusX42 lod sig ikke slå ud. Han benyttede hver eneste mulighed for at gå i flæsket på pokerikonet, og der skulle ikke gå længe, før Penz nysgerrighed atter fik ham viklet ind i et stort call. Og igen var det mod et stenfrossen pokeransigt på GusX42.
Det var svært at se hvordan Penz kunne bryde den jernhårde facade på GusX42, som får tusindevis af barmfagrende piger til at smide sig hjælpeløst i armene på GusX42..
Efter lidt preflop betting, lægger GusX42 fra land på et K-høj flop med to spar. Penz caller. Turnkortet giver en blank syver, og da GusX42 igen better ud, click-raiser Penz ... og får efter en del betænkningstid igen et call. River er endnu en spar, og nu better GusX42 hårdt ud - stort set et pot bet. Penz tænker længe og går også i krig med sin time-bank, inden han i chatten skriver:"I'm just too curious to fold here."Call og den forventede flush til GusX42 med JTs. – Sådan … Superstærkt spiller af GusX42.
Det rystede tilsyneladende Penz, for nu røg chips pludselig væk fra stacken i stedet for hen til den. Pot efter pot og fold efter fold forsvandt ud i horisonten, og det gik ikke længe før publikum kunne se at der nu var krise hos Jakobsen.


I et sidste desperat forsøg går Penz All In med sine stakater og bliver kaldt af GusX42 KQ..
Der lander en fin Q på turn og IT ALL OVER…

GusX42 har endnu engang vist at skeer, dem skal man ikke bide med ham..
Og i et statestisk sprog kalder man det nu for:
GUSX42 1 <> PENZ 0

Mens Penz måtte slide sig igennem interview efter interview om hvordan pokerikonet kunne tabe, stod der 3 gudeskønne piger på en 25 år og ventede på GuX42, og da han endelig kom tilbage til dem, var det tydelig, selv for at garvet journalist som undertegnede , at de ikke kunne gå hurtigt nok tilbage til suiten, hvor der ventede 3 skønnet piger, en ordentlig omgang XXXX..

Sikke en forestilling, sikke en match..sikke et cirkus..
Det går aldrig stille for sig når 2 så store IKONER, IDOLER, SUPERSTJERNER, kald dem hvad du vil, støder sammen i HEAD UP kampe..
Det er fantastisk det er stort.. Jeg har ikke flere ord at sige.. DET ER VILDT…
Og sidst men ikke minst, vi kan ikke andet end glæder og til næste gang det ufattelige cirkus igen støder sammen..
Og denne gang smider igen alt hvad jeg ejer på GusX42.
Den KNÆGT ER SGU SUPER FARLIG.. - keep it simpel - Ja.. han er bare god...

No comments: